Pages

bersih 3.0

bersih 3.0
DUDUK DAN BANTAH

Monday, February 22, 2010

LAGI GAMBAR KONVENSYEN PAS NEGERI PERAK

selepas kenyang perut para peserta blogger konvensyen pas perak, diteruskan lagi dengan pengisian yang lebih menarik. selepas solat zohor semua blogger masuk kedalam dewan dan mendengar tiga kertas kerja yang dibentangkan dan termasuk penutup yang dirasmikan oleh pesuruhjaya pas negeri perak(ust. abu bakar husein). dan majlis bersurai sekitar jam 5.45petang.


mantan setiausaha akhbar(tn. hj anuar bin hashim) sedang menyampaikan kertas kerja kaedah teknik penulisan blog berkesan.

timb pj2 pas perak sedang memberi pandangan dan amanat kepada semua bloger agar semua bloger lebih konsisten dan beretika dalam tulisan dan blog mereka yang dibaca ada perbandingan dengan umno.
kita bawa islam dan blog kita juga mesti ditulis menggunakan ciri-ciri yang mempunyai akidah-ujar beliau-
beliau mempunyai blog tersendiri iaitu peraknangis.blogspot.com
(dr.khairuddin abd malik)peserta dari teluk intan ni. tanye diorang apa-apa cerita yang diowang ni bawa balik dari sana. diorang nie betul-betul kusyuk dan menghayati apa yang disampaikan

perasmian penutup di rasmikan pj pas perak(ust abu bakar husein).
perlantikan blogger pas negeri perak dibuat, tempoh diberikan kepada mereka selama 2 tahun bagi melancarkan segala program blogger pas perak.