Pages

bersih 3.0

bersih 3.0
DUDUK DAN BANTAH

Saturday, October 03, 2009

ziarah sahabatbagi siapa yang mengenali beliau pasti berasa hairan dan pelik nape pulak lah mamat yang cukup hebat dalam berjuang dalam pemuda pas kaw terlantar di atas katil hospital nie? pemuda bawakan ceritanya.
beliau adalah zul azman dollah atau lebih dikenali ejat jawatan dalam pemuda sekarang adalah exco pemuda memegang potfolio perpaduan dan masyarakat dan beliau juga lebih terkenal di batak rabit kerana beliau adalah mantan ketua pemuda di batak rabit. suara beliau cukup terkenal dengan semangatnya tidak kira dimana prog sekali pun malah di peringkat pemuda neg juga pernah bertanya akan beliau.
beliau mengalami penyakit buasir yang kritikal dan dimasukkan ke wad 1a pada isnin(28.10.09) lalu dan dibedah pada hari selasa dab beliau dibenar balik ke rumah pada hari rabu sebelah petang. beliau dibenarkan rehat oleh dr dari kerja sehingga 11.10.09(ahad) iaitu diberi cuti mc agar tidak berterusan bagi sesiapa yang ingin menziarahi beliau amatlah digalakan. beliau tinggal dibelakang sek keb.
boleh terus berurusan dengan beliau melalui
0195062431(ejat)
sambil beraya sambil berziarah...