Pages

bersih 3.0

bersih 3.0
DUDUK DAN BANTAH

Wednesday, September 23, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRIselamat hari raya aidul fitri daripada kami saf dewan pemuda teluk intan bagi syawal 1430h. maaf zahir dan batin daripada kami.
atas kelewatan kami dewan pemuda menyampaikan ucapan kerana atas urusan dan kerja yang tidak dapat dielakkan. kepada semua pemuda berharap mendapat ketaqwaan hasil dari tarbiah dalam bulan ramadhan. pemuda dalam suasana bulan ramadhan sudah cuba sedaya upaya untuk mendekati mereka dikalangan yang memerlukan bukan sahaja yang memerlukan bantuan jasmani dan rohani. atas sebab-sebab itu pemuda dan saf nya diteluk intan amat memerlukan doa dari semua pihak agar saf kami lebit rapat dan berada dalam kekuatan yang tidak dapat digugat selama kami diberi amanah didunia.
pemuda juga berharap dalam hari yang mulia ini kita dapat bertukar pendapat demi mendapat keputusan dan hasil yang baik.
akhir qalam pemuda amat berharap semua pemuda yang berada diluar sentiasa bersama kami pas(parti islam semalaysia) dan tidak jemu dengan nya, terutama yang berada di teluk intan ini.
wasalam...ketua dewan pemuda teluk intan. ust. abdul fatah awang.