Pages

bersih 3.0

bersih 3.0
DUDUK DAN BANTAH

Saturday, November 21, 2009

ikhtifal pasti unit kg.banjar

19november2009(khamis) majlis iktifal/ penyampaian sijil dan hadiah bagi unit caw kg.banjar telah diadakan. majlis yang dirasmikan sdr. basyir selaku ketua penerangan pemuda pas kaw menggantikan pengarah dan ketua pemuda pas kaw. majlis yang diadakan pada hari pekerjaan/persekolahan turut mendapat sambutan terutama dikalangan ibu bapa pelajar.antara ibu bapa dan tetamu yang hadir memeriahkan majlis walaupun ia dibuat diwaktu dan hari yang biasa.


kata aluan oleh naib ketua caw kg.banjar(hj.derus)-gambar diatas dan ucapan perasmian oleh ketua penerangan pemuda pas kaw teluk intan( sdr.basyir) -tiada dalam gambarpersembahan dari murid 4 tahun turut mencuit hati.
persembahan murid 5/6 tahun yang cukup menarik perhatian para hadirin...naib ketua caw pas kg.banjar(hj.derus) menyampaikan hadiah pada pelajar cemerlang.


penyampaian sijil dan saguhati kepada pelajar, yang disampaikan oleh ketua penerangan pemuda teluk intan( sdr. basyir) meggantikan pengerusi pasti yang tidak dapat hadir sebagai perasmi dihari tersebut.